Etang de Chanet France

Over het meer

..........

Het begin

Toen Frans Claus Etang de Chanet kocht had hij een duidelijk doel voor ogen: een schitterend karperwater creëren waar iedereen optimaal en op zijn eigen manier kan genieten van onze prachtige hobby. Daar zijn we in 2017 mee gestart en nu kunnen we jullie eindelijk het prachtige resultaat laten zien!
We mikken in het bijzonder op de karpervisser die zijn visvakantie graag doorbrengt in een schitterende omgeving met kwalitatief hoogstaande en luxueuze faciliteiten. De visser die een week vissen in Frankrijk ook ziet als een week vakantie. We hebben enorm hard gewerkt om een uitdagend water te maken met eilandjes, taluudjes en allerlei andere interessante plekken om naar toe te vissen. De stekken zijn heel ruim opgezet en zo over het water verdeeld dat er voor iedereen voldoende ruimte is om lekker ontspannen te vissen.

Het bestand

Het bestand bestaat op dit moment uit 250 karpers die we hebben geselecteerd bij één van de beste kwekers in Frankrijk. Deze vissen hebben we in November 2019 uitgezet en we zijn direct gestart met een uitgebalanceerd voedingsschema om de vis in optimale conditie te houden. Wij hebben er alle vertouwen in dat ze stuk voor stuk zullen uitgroeien tot karaktervolle, gewichtige en beresterke vissen!

ROUILLY-SACEY weerbericht